Ordning och reda

augusti 16, 2017

Mitt personliga liv

Kommentarer inaktiverade för Ordning och reda


Den som fiskar mycket och har det som stor passion har också i regel en hel det grejer och prylar som relateras till fiskandet. Dessa prylar tar plats och är sällan särskilt attraktiva att kolla på. Själv har jag ett femtontal spön, tre nät och hinkar och redskap till förbannelse. Hemma har jag en hel bod för att fiskegrejerna, men ändå upplever jag att jag inte har plats för allting. Jag tror att det har att göra med ordningen som är icke-existerande.

Nu ska allt få en egen plats

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att göra slag i saken och investera i nya klädskåp, hyllor, lådor och bord till fiskeboden, för att få ordning och reda på allt. Det kommer helt klart att kosta en rejäl slant, men det får det vara värt.

Metall är tåligt

Jag vill givetvis ha lättskötta möbler, som tål en hel del. Plats är ju bra men sällan stabilt nog – jag vill att denna satsning ska hålla för många år framöver. Jag tänker satsa på metallskåp och metallhyllor, för det är ett tåligt och säkert material som även är lätt att hålla rent. Dessutom vill jag att det ska gå att låsa skåpen eftersom jag kommer ha en hel del saker med hyfsat värde där inne.

Eftersom jag vet med mig att nya saker kommer att tillkomma snabbt så tänker jag se till att det finns plats över i de skåp och hyllor jag köper. Jag ser verkligen fram emot att få ordning på grejerna, det blir lite som en kick för mitt förhållande till fiskandet.